Wouter Sessink

About Me

Welkom bij Wouter Sessink Video & Animation, sinds 2010 een one-stop-shop voor bewegend beeld. Ik regisseer, film, monteer en maak animaties. En ik denk graag mee over hoe we jouw verhaal het best kunnen vertellen. Of het nu een trailer, een bedrijfsfilm of een animatie is, ik zoek graag naar de juiste balans tussen emotie en informatie. Mijn stijl is direct en humoristisch waar het kan, serieus waar het moet. Altijd strak verteld in een vorm die de inhoud versterkt.

Ik heb de kennis en faciliteiten om zelfstandig projecten van concept tot en met de hoogwaardige afwerking te verzorgen. En als de opdracht er om vraagt heb ik het netwerk om op elk gewenst gebied specialisten in te schakelen, zoals illustratoren, sound designers, color graders, drone videografen, directors of cinematography en art directors.

Ik heb Film- en tv-wetenschap en Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en University of Technology in Sydney, Australiƫ. Vervolgens heb ik enkele jaren als redacteur bij tv gewerkt. Daarna heb ik me bekwaamd in regie, montage, camerawerk en motion graphics. In 2013 heb ik een serie masterclasses gevolgd aan het Binger Instituut in Amsterdam, waar ik me gespecialiseerd heb in trailermontage. Door mijn inhoudelijke achtergrond ben ik graag al in de conceptfase bij een opdracht betrokken.

Momenteel maak ik trailers en promo’s voor verschillende bedrijven (EYE Filmmuseum Amsterdam, Doxy) en maak ik tv-leaders en animaties (o.a. Sarphati Media, Beeld & Geluid).

Tech talk: Panasonic GH5, DJI Ronin M, Premiere Pro7, After Effects7, Photoshop.

Studio:
Wouter Sessink Video & Animation
A Lab 001
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

t: +31 6 45730761
e: info@woutersessink.nl

kvk: 50112201
btw: NL142173046B01

Terug

Comments are closed.